Waarom gebruik maken van clip-in extensions?

We zien het steeds meer voorkomen: Vrouwen die gebruik maken van clip-in extensions. Met deze eenvoudige oplossing wordt je haar verlengt en lijkt het net alsof je eigen haar flink is gegroeid. Clip-in extensions zijn bovendien erg eenvoudig te bevestigen in het haar. Door het grote aantal verschillende kleuren heb je altijd een kleur die bij jouw haar past. Het is een ideale oplossing voor vrouwen die niet zitten te wachten op een permanente haarverlenging. Ben je de extensions zat? Dan kan je ze er zo weer uit laten halen! Wat het precies inhoudt en waarom het een goede oplossing is, lees je hieronder!

Net als je eigen haar

Clip-in extensions hebben zo’n ontwikkeling meegemaakt dat ze – na het bevestigen – er net zo uit zien als je eigen haar. Je ziet bijna geen verschil meer. Het ideale is dat je het ook als je echte haar kunt behandelen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om je extensions te laten verven. Zo kan je altijd nog van haarkleur wisselen, ondanks dat je al gebruik maakt van de extensions! Houd er wel rekening mee dat – net als bij je eigen haar – teveel verven nooit een goede oplossing is. Dit komt de kwaliteit zeker niet ten goede!

Geschikt voor eenmalige evenementen

Clip-in extensions zijn ideaal geschikt voor een eenmalig evenement. Denk bijvoorbeeld aan een bruiloft, fotoshoot of zelfs een hele vakantie. Je kan er een tijd gebruik van maken en – doordat ze zo eenvoudig te verwijderen zijn – er ook zo weer van af als je dat wilt. Het is niet aan te raden om de extensions zelf te bevestigen of er uit te halen. Voor een kapper is dit echter weinig werk en een eenvoudige klus!

Ga er zuinig mee om

Het is en blijft natuurlijk een tijdelijke oplossing, maar dat betekent niet dat je er niet zuinig mee om hoeft te gaan. Wie er zuinig omgaat met de extensions zal merken dat het zeker een duurzame oplossing is. Was het dus goed, maar zeker niet te vaak en kijk uit met hitte. Stijl tangen, krultangen en heet föhnen is daarom ook niet aan te raden.

Meer informatie? Bezoek onze website!

De gevolgen van Magnesium
Alles over de Vingino outlet

Geef een reactie

Your email address will not be published / Required fields are marked *