Te snel klaarkomen, oorzaak en oplossing

Te snel klaarkomen, oorzaak en oplossing – Iedere man, hoe jong of oud hij ook is, heeft er wel eens last van; te snel klaarkomen tijdens de geslachtsgemeenschap. Het is nog steeds een van de grootste taboes onder mannen, en je praat er dan ook maar liever niet over. Je hoort er zo weinig over in de media en van je vrienden dat je denkt dat dit een probleem is wat jou alleen treft. Dit is echter niet zo. Te snel klaarkomen heeft namelijk altijd een oorzaak die eenvoudig aan te pakken is, dus er is altijd een oorzaak en een oplossing voor jou om een snelle zaadlozing te voorkomen. We een paar tips met je bespreken die je helpen bij een zaadlozing uitstellen.

Te snel klaarkomen, oorzaak en oplossing

Te snel klaarkomen, oorzaak en oplossing

Het zit tussen je oren
Het klinkt misschien een beetje vreemd, maar de oorzaak van te snel klaarkomen zit tussen je oren. Een van die redenen is bijvoorbeeld onzekerheid over je eigen prestaties. Seks is één van die onderwerpen die mannen niet zomaar openlijk met elkaar bespreken. Ook man en vrouw hebben het er maar zelden over. Dit alles heeft als gevolg dat er mannen zijn – en waarschijnlijk hoor jij daar ook bij – die enorm onzeker zijn over hun prestaties onder de lakens. Door die onzekerheid zal je juist te snel klaarkomen, wat er weer voor zorgt dat je nog onzekerder wordt. De oplossing is dan heel eenvoudig; praat erover. Met je partner, maar als je dat niet durft kan je ook naar de huisarts toe gaan. Op deze manier komen jullie samen tot een oplossing om jullie seksleven zijn glans weer terug te geven.

Een lichamelijke factor
Te snel klaarkomen kan ook het gevolg zijn van een overgevoelige eikel. Om dit te verhelpen tijdens de geslachtsdaad zijn er een aantal oplossingen. De eerste oplossing is een heel eenvoudige; voel je aankomen dat je te snel gaat klaarkomen, trek je penis dan even terug en knijp in het bovenste gedeelte. Je stelt je zaadlozing daardoor uit. Een andere methode is gebruik maken van een gel die de eikel wat minder gevoelig maakt; Melite Delay. Dit is een middel wat je als een gel, Melite Delay Gel, over je eikel smeert voor de geslachtsgemeenschap.

Nu weet je alles over:

Te snel klaarkomen, oorzaak en oplossing

 

Bestel Delay Gel

Onderhoud van een grasmat met kalk
Inbraakbeveiliging: 5 handige tips

Geef een reactie

Your email address will not be published / Required fields are marked *