Peel je huid gezond

Een onzuivere huid kan heel vervelend zijn. Voor sommige mensen kan het zorgen tot een onzeker gevoel. Het is daarom belangrijk om hier iets tegen te doen. Er zijn verschillende dingen die je kunt doen om van een onzuivere huid af te komen. Een van de meest uitgevoerde behandelingen tegen een onzuivere huid is een peeling. Er zijn verschillende soorten peelings maar het doel van de peelings zijn over het algemeen wel hetzelfde. Door middel van een peeling worden de oppervlakkige onzuivere huidcellen verwijderd. Dit moet ruimte geven aan nieuwe en jonge huidcellen. Hierdoor kunnen ook littekens worden vervaagd en kunnen zelfs rimpels mee worden verzacht.

Er zijn verschillende peeling behandelingen die verschillende klinieken aanbieden. Een bekende peeling is de Obagi peeling. De Obagi peeling is vooral geschikt om pigmentvlekken te vervagen. Daarnaast zorgt het voor meer uitstraling het er ook voor zorgen dat je huid er veel jonger uit komt te zien. Voor een Obagi peeling wordt er gebruik gemaakt van een Obagi Derm die diep de huid binnen dringt. De Obagi heeft een versterkende functie. Niet alleen worden alle dode huidcellen verwijderd. Ook versterkt het de huid waardoor deze er gezonder uit komt te zien. Pigmentplekken worden niet alleen vervaagd ook zorgt het ervoor dat de voedingstoffen de diepere lagen van de huid kunnen bereiken. Een Obagi peeling kun je zelf aanbrengen. Wel is het belangrijk regelmatig een dermatoloog raad te plegen die verdere adviezen kan geven over de huid. De peeling moet dan ook regelmatig herhaald worden.

Wanneer je niet fan bent van de chemische peeling, dan zijn er ook een tal van natuurlijke peelings te vinden. Vaak kun je deze natuurlijke peelings ook makkelijk zelf thuis maken. Deze kun je vaak maken met een suiker of zout voor een scrubbende effect. Het hangt per huidtype af welke soort peeling het meeste effect zal hebben. Wanneer je last hebt van een droge huid kun je beter gaan werken met andere soort oliën dan wanneer je last hebt van een vettige huid.

Spelen op gokkasten in online Casino’s
Een gerepareerde wasmachine voor kerst

Geef een reactie

Your email address will not be published / Required fields are marked *