Overzicht van de leukste promotieartikelen en relatiegeschenken

Diverse artikelen kunnen ingezet worden als relatiegeschenk of als promotieartikel. Echter is de keuze voor een geschenk belangrijk om over na te denken. Er zijn tegenwoordig zoveel verschillende relatiegeschenk websites, welk product is geschikt voor mijn onderneming?

Maak indruk dankzij een bedrukte paraplu

Een paraplu kunt u laten bedrukken met uw eigen bedrijfslogo. Een groot voordeel van de paraplu is dat Nederland 1 van de natste landen is uit Europa. De paraplu wordt wekelijks gebruikt, hierdoor wordt uw logo op een eenvoudige manier efficiënt verspreidt. Indien u kiest voor een zeer opvallende paraplu dan valt uw logo ook nog eens extra op. Je ziet hierdoor dat veel bedrijven een stormparaplu bedrukken. De stormparaplu valt namelijk op dankzij de vorm van de paraplu. Mensen bekijken de paraplu en zien dan uw bedrijfslogo.

Maak indruk met luxe geschenken

Luxe geschenken zijn de manier voor het creëren van de WOW-factor. Je kunt hierbij denken aan een luxe wijnkist inclusief wijnopener en wijnfles, een luxe wijnstandaard of bijvoorbeeld een wijn/champagnekoeler met je eigen bedrijfslogo.
Echter hoeven luxe geschenken niet altijd met wijn te maken te hebben, er zijn namelijk nog veel mee dure luxe relatiegeschenken, waaronder diverse woon- of keukenaccessoires. Je kunt hierbij denken aan hanglampen, koffers, klokken, lijsten, aquaria en nog veel meer.

Leuke en grappige promotieartikelen

Wat we toch veelal zien is dat grappige promotieartikelen ervoor zorgt dat mensen gaan praten over jouw artikel en/of bedrijf. Indien je het artikel ook nog functioneel kunt gebruiken dan heb je een ideaal promotieartikel. Denk bijvoorbeeld aan speciale vorm usb-sticks die de aandacht trekken of bijvoorbeeld seizoensgeschenken zoals kerstmutsen, slippers en zonnebrillen die vaak weggeven worden op zonnige festivals en evenementen. (Veelal ingezet door drankmerken en dergelijke)

Biologisch eten thuisbezorgd
Spelen op gokkasten in online Casino’s

Comments

  1. Dat is wel een goed idee, promotieartikelen uitdelen. zelfs als mensen ze verliezen kan het nog nuttig zijn.

Geef een reactie

Your email address will not be published / Required fields are marked *