Ontdek hoe je jouw haren voller krijgt met extensies

Ben je benieuwd hoe je een vollere haarbos krijgt zonder implantaten? Bezoek onze website en investeer in je eigen hairextensions van OxY. Met onze haarclips creëer je direct extra volume. Als je haarbos wat dunner begint te worden kunnen onze clips zonder implantaten een prima oplossing zijn. Het mooiste is nog dat je ze helemaal zelf aan kan aanbrengen. Bezoek onze website en bestel meteen een complete set. Wij verkopen geen losse haarstukken, maar echt een set. In deze set zitten haarclips in verschillende maten. De korte maten plaats je aan de voorkant en de lange maten aan de achterkant.

Hoe bevestig je de haarclips?

Onze hairextensions kan je eenvoudig zelf aanbrengen. Er zijn extensies die je moet aanbrengen met lijm of wax. Dit soort extensies zijn niet alleen schadelijk voor je haar, maar zijn ook nog eens lastig zelf te plaatsen. Je moet hiervoor echt naar een gespecificeerde haarsalon gaan. Onze hairextensions werken met een clip. Deze clip plaats je direct in het haar zonder dat je er last van hebt. Op de clips zijn 100% natuurlijke haren vastgenaaid, zodat ze stevig blijven zitten en niet uitvallen. Het enige wat je hoeft te doen is de clip vastmaken aan bestaande haren. Voor een mooi vol effect is het belangrijk om de haarclips te verspreiden over het hoofd. Bezoek onze website om een haarclip uit te zoeken die past bij je eigen haarkleur.

Kan je onze haarclips dagelijks dragen?

Doordat onze haarclips gemaakt zijn van 100% natuurlijk haar is het de bedoeling dat je ze iedere dag draagt. De clips zijn in tegenstelling tot de wax of lijm hairextensions niet schadelijk voor je haar. Het advies is om de clips te blijven dragen en gewoon mee te wassen tijdens het douchen. Doordat het om echt haar gaat is het mogelijk om de clips mee te wassen. Op advies is het slim om maximaal één keer per week je haren echt te wassen.

Bruidsfotograaf en Loveshoot
De gevolgen van Magnesium

Geef een reactie

Your email address will not be published / Required fields are marked *