Dit is waarom financial lease zo voordelig is

HET GEVOEL VAN EIGENAAR TE ZIJN MIDDELS FINANCIAL LEASE

Dat gevoel dat je ergens eigenaar van bent en kunt zeggen “ dit is van mij” hier heb ik mezelf krom voor gewerkt en ben de eigenaar van dit of dat. Het overkomt ons allemaal wel eens dat je iets zo graag zou willen maar dat het maar niet lukt om het geld bij elkaar te krijgen om dit of dat te kopen. Om deze zure situatie op te lossen kunnen we gelukkig vandaag de dag gebruik maken van de Financial lease ofwel een auto leasen waarvan je na de leaseperiode eigenaar van de auto bent. Dit fantastisch idee heb ik dus zelf ervaren en is me zeer goed bevallen ik ben dan ook de trotse eigenaar van een prachtige Audi A6 waar ik me wel 48 maanden een deuk voor heb gewerkt. Na de periode mocht ik mijn eerste wagen inruilen voor deze en kon mijn geluk niet op EINDELIJK HAD IK MIJN AUDI A6.

Het beste van de financial lease is dat je zelf bepaald hoe lang je erover gaat doen om de auto te betalen wat mij dus prima uitkwam, zelf had ik het geld niet om een nieuwe auto te kopen laat staan een Audi A6 maar als je ook eigenaar kunt worden van zo’n auto met een aangenaam en makkelijk te betalen maandelijks bedrag zag ik mezelf al in die auto zitten. Zo gezegd zo gedaan ik ben naar een leasebedrijf gegaan alle papieren ingevuld en mijn financieel onderzoek ondergaan alles was prima dus mocht ik het contract tekenen. Mijn eerste wagen was een Volkswagen UP en die heb ik dus pas ingeruild voor mijn Audi A6. Het gevoel van eigenaar te zijn is ongelooflijk en dat alleen al is voor mij de moeite waard geweest.

Afvallen tips om gezond en slank te blijven
Waar opletten bij vliegenlamp bestellen?

Geef een reactie

Your email address will not be published / Required fields are marked *