De gevolgen van Magnesium

Magnesium

Het menselijk lichaam heeft allerlei vitamines en mineralen nodig om gezond te kunnen blijven. Een van deze is magnesium en deze is onmisbaar. Hoewel je je in principe geen zorgen hoeft te maken dat je een tekort hebt aan magnesium wanneer je gezond eet, kan het toch best mogelijk zijn. Je kunt dit bijvoorbeeld merken wanneer je vaak kramp in je spieren hebt. De kramp is natuurlijk erg vervelend, maar er zijn nog ergere gevolgen als je een tekort hebt aan magnesium.

Gevolgen

Je kunt een heleboel zeggen over magnesium, maar makkelijk gezegd zorgt het ervoor dat je energie in je lichaam hebt, en dat heb je dagelijks nodig. Wanneer je een tekort hebt, kun je je dus vermoeid voelen. Verder kan het zorgen voor krampen, buikpijn, pijn aan de spieren of een slechte darmwerking. Vergeet niet hartritmestoornissen, want ook dit is mogelijk als je hieraan een tekort hebt. Het is geen enkel probleem als je een paar dagen wat minder binnenkrijgt, maar na een tijdje zul je dit zelf ook gaan merken. En wat dan wel weer prettig is: de kans is erg klein dat je een te grote hoeveelheid binnenkrijgt. Het gevolg daarvan is dat je wat last krijgt van diarree, maar ernstiger dan dat zal het niet worden.

Heb je veel stress?

Ook dan is het zeker een aanrader. Het zorgt ervoor dat je je rustiger voelt en dat je je beter kunt concentreren. Niet alleen voor je lichaam, maar ook voor onze hersenen is het dus een belangrijk product. Wanneer je twijfelt of je genoeg binnen krijgt, kun je kiezen voor bijvoorbeeld capsules, maar het is ook verkrijgbaar als een gel die je plaatselijk kunt gebruiken. Dit is erg prettig wanneer je last hebt van een bepaalde spier bijvoorbeeld. Al met al een product dat ons lichaam hard nodig heeft, maar waarbij de kans aanwezig is dat jij hieraan aan een tekort hebt.

Meer informatie of verschillende producten vergelijken / kopen klik hier Magnesium

Ontdek hoe je jouw haren voller krijgt met extensies
Waarom gebruik maken van clip-in extensions?

Geef een reactie

Your email address will not be published / Required fields are marked *