De beste muggen verjagen tips

Vooral in de zomer kun je wel even zoet zijn met het muggen bestrijden, ze zitten overal! Bovendien zijn er enorm veel verschillende tips die je moet proberen om zo de methode te vinden die het beste werkt. Maar gelukkig is dit nu voorbij, want wij hebben de beste muggen verjagen tips voor jou op een rijtje gezet zodat je hier meteen mee aan de slag kan en weet dat het gaat werken.

Zet een muggenlamp neer in

Een muggenlamp is bewezen erg effectief tegen muggen, en zal de meeste muggen die zich in de buurt van de muggenlamp bevinden opruimen. Je kunt een muggenlamp in huis neerzetten, maar je kunt hem bijvoorbeeld mee naar kantoor op mee naar de camping nemen. Je kunt hem mee naar toe nemen waar jij hem nodig hebt voor het muggen bestrijden. Vooral muggenlampen die CO2 uitstoten zijn erg effectief en helpen je van alle muggen af.  Muggen komen af op CO2 aangezien dieren en mensen dit uitademen en ze dit dus gewoonlijk als manier gebruiken om hun prooi te vinden, maar nu vliegen ze zo de lamp in.

muggen verjagen tips

Smeer DEET

Het voordeel aan DEET is dat je het overal gemakkelijk mee naartoe kunt nemen, en het direct werkt wanneer je het nodig hebt. Een muggenlamp kopen is erg effectief maar het duurt natuurlijk even voordat deze muggen gevangen zijn, DEET is daarentegen een noodmiddel dat altijd meteen werkt. Ik kan je dus zeker aanraden om in het muggenseizoen altijd een beetje DEET bij te hebben.

Draag altijd een dun laagje kleding

Deze spreekt eigenlijk voor zich, en is eigenlijk ook best logisch. Wanneer je een dun laagje kleding aantrekt kan een mug hier een stuk moeilijker doorheen prikken, als is het niet volledig onmogelijk voor hem. Het is dus slim om een dunne trui of een vest en een lange broek aan te trekken wanneer er veel muggen in de buurt zijn. Zo kun je voorkomen dat je wordt gestoken.

Alles van citroen

Er zijn verschillende geuren die muggen uit de buurt houden, maar citroen en citronella werken toch wel het beste. Je kunt dus wat citroen of citronella op je smeren. Maar je zou ook een citronella kaars aan kunnen steken of een halve citroen in je huis leggen. Al deze tips houden muggen uit de buurt en zijn dus uitstekende muggen verjagen tips.

Met deze muggen verjagen tips moet je alle muggen uit de buurt kunnen houden en zelfs de muggen bestrijden. Wanneer je het houdt bij een van of al deze tips moet je een stuk minder last van muggen en jeukende bulten gaan krijgen, vertrouw mij maar. Ik kan je dus in ieder geval aanraden om een van deze tips te gebruiken, je kunt vandaag nog beginnen. Het is weinig werk om naar de winkel te gaan voor een flesje DEET of een nieuwe muggenlamp, maar het zal wel veel resultaat hebben. Wacht dus niet tot het te laat is.

Alles over de Vingino outlet
5 voordelen van de WPBruiser plugin

Comments

  1. Heb zelf al een jaar of 10 geleden mijn eerste originele Cyclone Muggenlamp gekocht en dat is een super apparaat. Er komt wel licht van af en je hoort de ventilator een beetje maar ik vind dat zelf niet storend. Heb er vorig jaar ook eentje voor mijn dochter gekocht en die zet hem alleen aan voordat ze gaat slapen (moet pikdonker en muisstil op dr kamer zijn)

Geef een reactie

Your email address will not be published / Required fields are marked *