Beurer JBY101 Eco Video Babyfoon

Eco video babyfoons

De laatste 3 dagen ben in best misselijk geweest, vooral vandaag is het erg. Ik heb steeds honger, en eet dan iets, voel je kort daarna misselijk heb het gevoel dat ik moet overgeven. Ik heb om 12 uur geluncht en heb nu 2 uur later nog steeds braakneigingen. Ik heb geprobeerd water te drinken, maar dat maakt het alleen maar erger. Het voelt dan alsof het water net boven mijn maag vastzit. alsof mijn maag verstopt zit.  Ik werd in het midden van de nacht wakker  en was echt misselijk, maar in vanmorgen wakker werd was ik echt uitgehongerd. Echt vreemd! Ik heb ook last van andere symptomen zoals gevoelige tepels. Ik ben normaal gesproken niet misselijk rond de tijd voor mijn menstruatie, dus dit is niet normaal. Ik weet niet of ik gewoon een griepje heb of dat ik misschien zwanger ben. Ik ben nog niet over tijd, dus heeft het al nut om een test te doen?

Beurer JBY101 Eco Video Babyfoon

Ik vraag mij af of er een verband tussen het in verwachting zijn van een baby die zeer bewegelijk en actief is in de baarmoeder en de energie van datzelfde kan kind nadat hij of zij geboren is? Ik ben nu 32 weken zwanger van mijn eerste kind en mijn baby is voortdurend aan het tollen, maakt salto’s en lijkt soms wel de eens aan een kickboks wedstrijd te doen daarbinnen. Het maakte zelfs mijn verloskundige aan het lachen toen zij van de week probeerde de hartslag te meten. Mijn oudere zus heeft twee jaar geleden een kind gekregen en bij haar bewoog de baby volgens haar veel minder, en haar dochter is ook een hele rustige, ingetogen, maar wel lieve meid. Zij gelooft dat het persoonlijkheid van een kind zich al in de baarmoeder vormt. Weet iemand of de bewegelijkheid tijdens de zwangerschap een indicatie is van hoe mijn kind zal gaan gedragen na de geboorte?

Variatie in WC-Brillen

Geef een reactie

Your email address will not be published / Required fields are marked *