5 voordelen van de WPBruiser plugin

5 voordelen van de WPBruiser plugin ten opzichte van andere anti-spam plugins

WPBruiser (voorheen Goodbye Captcha) is een anti-spam en beveiligingsplugin voor WordPress. Maar wat onderscheid deze plugin nu van andere WordPress beveiligingsplugin?

#1. Geen captcha nodig

WPBruiser is gebaseerd op algoritmes die in staat zijn om spam bots te identificeren, zonder dat je bezoekers lastig hoeft te vallen met vervelende en moeilijk te lezen captcha afbeeldingen of andere ‘human-detection’ velden. WPBruiser is geheel onzichtbaar voor je bezoekers, terwijl je WordPress website optimaal beschermd is tegen spam reacties en zelfs tegen brute force attacks.

#2. Spam voorkomen in plaats van verwijderen

De meeste andere anti-spam plugins zoeken pas achteraf de spam reacties eruit, waarna ze die naar je spam map verplaatsen. Die moet je vervolgens verwijderen. Dat kost tijd én ruimte in je database, waardoor je website trager kan worden. De WPBruiser plugin daarentegen, voorkomt dat er überhaupt spam wordt achtergelaten; spam bots worden al geïdentificeerd voor ze een spam reactie kunnen plaatsen. Met als resultaat dat je WordPress site niet alleen vrij van spam blijft, maar ook sneller en veiliger is.

#3. Onafhankelijk

Een ander voordeel van de WPBruiser plugin ten opzichte van andere anti-spam plugins voor WordPress, is dat hij geen verbinding hoeft te maken met een externe dienst. De plugin staat geheel op zichzelf. Dat betekent ook dat je login informatie helemaal van jou blijft.

#4. Multifunctioneel

De WPBruiser plugin is gebouwd op basis van het feit dat er verschillende soorten spam bots zijn, die zich allemaal op verschillende delen van je WordPress site richten. Daarom kun je met een simpele muisklik instellen wat je precies wil beschermen, zoals inschrijfpagina’s, reacties, login, formulieren waarmee gebruikers hun wachtwoord kunnen resetten. WPBruiser houdt dus alle soorten spam tegen. En daar slaap je ’s nachts een stuk beter door!

#5. Compatibel met andere anti-spam plugins

WPbruiser is prima te combineren met de meeste andere anti-spam plugins, waaronder WordFence, iThemes Security en Akismet. Hoewel je eigenlijk alleen aan WPBruiser genoeg hebt, kun je als je wilt WPBruiser combineren met een anti-spam plugin die je wellicht al geïnstalleerd hebt.

Wil je meer weten over WordPress en WordPress plugins? Neem dan een kijkje op wphandleiding.nl.

De beste muggen verjagen tips
Wat je kunt doen om een kater te voorkomen?

Geef een reactie

Your email address will not be published / Required fields are marked *