5 tips zodat u uw sleutels niet meer kwijtraakt

Wie is het nog nooit overkomen, het vergeten van de sleutel in uw woning? Niet alleen is het erg vervelend dat u uw woning niet meer in kunt komen als u de sleutel vergeet, ook heeft u vaak de hulp van een slotenmaker bij u in de buurt nodig om het slot van uw deur te openen. Ga in ieder geval nooit zelf aan de slag met het openen van het slot, omdat u hierbij schade aan het slot kan veroorzaken. In het ergste geval is een nieuw slot plaatsen de enige uitweg! We geven u graag een aantal handige tips om uw sleutels niet te vergeten.

Tip 1: leg een sleutel bij de buren

Iedereen heeft wel een buurman of –vrouw, waar hij of zij het erg goed mee kan vinden. Leg een sleutel bij de buren neer, zodat u altijd een reservesleutel heeft als u deze per ongeluk vergeten bent.

Tip 2: bewaar een sleutel buiten uw woning

Kies een goede verstop plek buiten uw woning, waar u een sleutel voor de woningdeur verstopt. Zo kunnen u en uw kinderen altijd naar binnen bij het vergeten van de sleutel!

Tip 3: kies voor een sleutelring

Met een sleutelring kunt u alle belangrijke sleutels aan elkaar binden. Wanneer u met de auto of fiets vertrekt moet u dus automatisch ook de sleutel voor uw woningdeur meenemen.

Tip 4: leg een sleutel op uw kantoor

Naast een sleutel bij de buren, kunt u er tevens voor kiezen om een sleutel op uw kantoor te bewaren in een afgesloten kastje. Mocht u er op uw werk achter komen dat u de sleutel vergeten bent, dan heeft u op uw werk altijd een reserve.

Tip 5: gebruik een keycord

De werking van een keycord lijkt vanzelfsprekend sterk op de werking van een sleutelring. Het voordeel aan een keycord is echter dat u deze ook om uw nek kunt hangen, zodat u de sleutels nog minder snel zal vergeten.  

Waarom zijn cilindersloten zo belangrijk?
Tips om je gazon mooi te houden

Geef een reactie

Your email address will not be published / Required fields are marked *